Vi erbjuder shellack, powdernaglar, pink & white alt ombre, powder påfyllning, wetgel UV, design,  spa pedikyr samt manikyr.

Shellack

Är en kombination av gelé och lack som håller mellan 2 till 3 veckor. Det målas som vanligt nagellack och härdas sedan i UV-lampan. Lacket är permanent och stärker även dina naturliga naglar. Dina naglar torkar omedelbart.

Powdernaglar (ett skonsammare och hållbarare akryl)

För de som inte har egna långa naglar eller nagelbitare. Vi sätter en topp på den egna nageln och anpassar längden efter önskemål. Sedan applicerar vi ett powder ovanpå. Naglarna ser långa och naturliga ut.

Powder pink & white

Vi använder samma procedur som powdernaglar, skillnaden är utseendet på dina naglar. Här används först ett rosa pulver som appliceras på halva nageln och på andra halvan appliceras ett vitt pulver, på detta sätt får naglarna ett utseende likt fransk manikyr.

Powderfyllning

När powdernaglarna har växt ut behövs ett powder för att fylla utväxten på naglarna, görs efter ca 3 – 5 veckor.

Gelénaglar

För er som inte vill ha någon färg/polering av naglarna, kan vi erbjuda en tipp med två lager av gelé, dina naglar ser blanka och klara ut.

Spapedikyr

Här erbjuds ett fotbad, samtidigt som du får ryggmassage av vår massgestol under pedikyren, avkopplande för hela kroppen, samtidigt trimmas tånaglarna med klippning och polering som avslutas med fotmassage.

Manikyr

Här fixas nagelbanden till, klipper och formar dina naglar, masserar dina armar och polerar naglarna.